Сватбен сезон 2023

STUDIO PLEVEN сме екип от млади, ентусиазирани и усмихнати фотографи. Искаме да бъдем до Вас и заедно да пресъздадем сюжета на Вашият специален ден изпълнен с емоции и настроение, пресъздавайки го в поредица от кадри с начало и край.

Един фотограф

попитай ни
  • От приготовленията до последният ритуал
  • Един фотограф
  • Между 800 и 1000 кадъра
  • Линк към файловете във висока резолюция

Двама фотографа

попитай ни
  • От приготовленията до последният ритуал
  • Основен фотограф
  • Втори фотограф
  • 1000+ кадъра
  • Линк към файловете във висока резолюция
  • On-line галерия

Кадрите, които получавате са с базова артистична обработка. Ретуш или промяна/премахване на отделни детайли се заплащат допълнително. Не носим отговорност за трети лица, които със своята работа или действие са попречили за конкретни кадри. Помолете гостите Ви да се наслаждават на празника и да оставят снимането на нас. Наемете доказани имена както в украсата, така и в осветление, озвучение и т.н. Ние ще сме до Вас да уловим емоцията и моментът и на кадрите ни ще присъства точно това, което виждат очите ни.

Допълнителна информация

Времетраене

Офертите ни за сватбена фотография покриват събития до 12 астрономически часа. За всеки следващ започнат час се начислява овъртайм от 100лв/час, независимо дали е избран един фотограф или екип от двама.

Срок

Срокът за предаване на готовите снимки е 60 работни дни.

Фотоалбуми

Към всяка една от офертите ни може да изберете изработването на луксозна сватбена фотокнига.

Онлайн галерия

За лесно споделяне на готовите снимки с приятели и роднини в пакет „двама фотографа“ ще Ви изпратим линк, който съдържа онлайн галерия от всички снимки. Ако желаете онлайн галерия към пакет „един фотограф“, цената е 50лв за една година поддръжка.

Как протича денят?

Приготовления

Първите щрихи от Вашият приказен ден са гримът и прическата. Ние ще сме до вас и ще запечатаме тези моменти.

А младоженеца?

Разбира се, след подготовката на булката ще бъдем и при младоженеца. Последните приготовления, наздравици с приятели и семейство – те ще бъдат заснети в поредица от кадри.

Тук е мястото на вторият фотографа

Основният фотограф ще следи бъклицата на кума, ще откупува булката, а вторият фотограф ще запечата емоцията на булката в домът и. А защо не и малко снимки с шаферки и приятели?

Официалните ритуали

Всяка сватба, освен един голям купон, има и официални моменти. Това са подписване в ЕСГРАОН и църковен ритуал.

Фотосесия

Да, един не по-малко важен момент от денят Ви. Отделете поне един час от натовареният график, ще Ви помогнем с избора на локация и ще направим онези нежни, щастливи, вълшебни снимки с Вас!

Тържеството в ресторанта

Е да, може официално да е тържество, но ние ще го наречем Купонът! 🙂 Ще бъдем с Вас до последните ритуали – хвърляне на булченският букет, свалянето на жартиера и най-сладкото, сватбената торта.

След сватбена фотосесия в отделен ден?

Попитайте ни!